Underhållning och Mode

Vad bär Hollywood kändisar

De flesta av oss älskar dessa Hollywood-kändisar som vi ofta ser på TV och i filmerna. De verkar ha allt: berömmelse, förmögenhet, mode … Vad mer kan de begära? Och det bästa med att vara en känd kändis är att de har lyxen att bära de trendigaste klänningarna och kläderna så ofta som de vill ha. Vill du veta de senaste trenderna på Hollywood mode i år och följ stilen på din favorit kändis? Då är det ett måste att du borde veta vad Hollywood kändisar bär detta 2017.

Vad är hett i Hollywoods värld idag:

2017 är ett härligt år i modeens värld, eftersom alla kan bära vad de vill utan några begränsningar alls. Kändisar kan också utnyttja denna lyx och klä sig i vilken typ av kläder som helst för att komplimangera sin bild som en kändis. Här är en lista över några modeklammer som Hollywoods kändisar bär på i år:

1. Uttalande solglasögon – Om du spenderar en dag på en filmskytte eller undviker kamerans blinkar av paparazzi är uttalandet solglasögon ett bra modeobjekt som de flesta kändisar bär. Solglasögon passar en skådespelers livsstil, eftersom det döljer ansiktet från den dagliga exponeringen för att möta fansen i offentliga evenemang och den eleganta designen av dessa solglasögon ensam kan bekräfta sin kändisstatus eftersom dessa tillbehör kommer med en stor prislapp.

2. Shining-shimmering kappor – Kvinnliga Hollywood kändisar ses ofta med klädd klänning under formella funktioner som utmärkelsekvällen eller filmpremiärerna. Dessa klänningar kommer ofta med säsongens färger och är vanligtvis broderade med diamantpinnar och andra halvädelstenar för att betona formaliteten av tillfälle.

3. Designerklänningar – För semi-formella tillfällen går kändisar ofta för den minimalistiska designerklänningen som ofta designas av landets bästa modeformgivare. Dessa outfits kommer också med säsongens färger och blommönster (som Jennifer Aniston). Vissa mönster visar en plunging neckline (upp till naveln) för att betona på bröstområdet och tvinga alla att få en blick på den.

4. Casual wear – När kändisar går en promenad i parken eller en promenad i köpcentret, bär de vanligtvis något som är avslappnat och bekvämt, såsom bomullsskjortor, skinny jeans, välutrustade skor eller klackar och en funktionell handväska. Ett typiskt exempel på detta är det som Jessica Biel som hon hade sett i många tillfällen med vanlig vit t-shirt, skinny jeans, röda klackar, solglasögon solglasögon och en bowlingväska.

5. Sneakers – Sedan revolutionen av retro blev populär i början av 2000-talet, har vissa kvinnliga kändisar också gått med i sneaker bandwagon. På samma sätt som Rihanna eller Nicki Minaj sågs dessa kändisar ofta med Air Jordan Retro och Adidas originaler. De uttrycker verkligen uttrycket “Chicks in kick”, eftersom dessa tjejer aldrig tvekar att bära snygga smygar för att visa sin kärlek till mode.

Så om du vill vara “in” och trendig som din favorit kändisar ska du följa listan över Hollywood modetrenderna för 2017. Skäm bort dig i dessa snygga mönster och du kommer att kunna dra av det kändisutseende som du alltid vill ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *