Hälsa och träning

Hur man går ner i vikt snabbt före din bröllopsdag

Har du rädsla för att din bröllopsklänning kanske inte passar in i tid för din stora dag? Eller tycker du att du har gått upp i vikt och du måste kasta bort några oönskade pund så att du får en sexig kropp i tid för bröllopsfestet? Då är det dags att du borde veta de 5 enkla stegen för snabb och hälsosam viktminskning och börja vara passande innan bröllopsdagen kommer. Denna artikel är avsedd för skulle vara brudar som vill veta rätt tillvägagångssätt för hälsosam viktminskning samt följa de hälsosamma viktminskningstips för att uppnå sina mål att vara lämpliga precis i tid för bröllopsdagen.

Känn dessa tips om hur du får passformen snabbt den hälsosamma vägen innan din speciella dag kommer:

Om du är trött på att titta framför spegeln och ser att din figur inte passar din bröllopsklänning, så är det dags att du tränar så att du ser så fantastisk ut som du borde vara på din bröllopsdag. Här är de 5 enkla åtgärderna för snabb och hälsosam viktminskning som du bör följa:

1. Det är dags att erkänna dina viktproblem. Det första och alltid effektiva steget i att hitta en lösning på något problem är att erkänna för dig själv att du har ett problem och du måste hantera det. Du kan kalla det som en del av ditt bröllopsjitter, men det kan också tillämpas på viktproblemen du för närvarande har just nu. Att acceptera din fråga är ett stort steg för att hitta en lösning på ditt problem och börja din omvandlingsprocess.

2. Identifiera ditt mål och skapa ditt mål för viktminskning – Skriv ner dina mål (er) du vill uppnå innan din bröllopsdag kommer och placera den där du ständigt kan se den. Utan att veta ditt mål kan du inte uppnå det så enkelt och du kommer att bli frustrerad. Genom att ständigt se var du behöver gå, hittar din hjärna ett sätt att komma dit. Ge inte själv ett löjligt mål som du vet att du inte kan uppnå. Försök att bedöma och balansera dina förmågor om vad du eventuellt kan uppnå från det inte.

3. Ta reda på ditt BMI (Body Mass Index) – Enkelt uttryckt är kroppsmassindex det sätt att approximera kroppsfett genom att dividera din vikt till din höjd. Din här för att gå ner i vikt men BMI är väldigt viktigare. Muskeln väger mer än fett, så att du kan titta på din vikt kan göra dig galen. Väg inte dig själv varje dag. Eftersom din vikt inte fluktuerar så mycket på en viss dag börjar du tänka att allt ditt arbete inte fungerar när du ser samma vikt på skalan. Men i själva verket är att gå ner i vikt som en bra investering, det tar lite tid att se dina resultat.

4. Skapa en diet plan och hålla fast vid det – De flesta av oss tror att svälta sig kan vara en effektiv tyngdförlust teknik. Men sanningens sanning är det här inte fungerar som ju mer du blir hungrig, ju mer du kommer att längta efter att äta mer än det vanliga och i slutändan kommer du bara att gå upp i vikt. Utbilda sig på hälsosam kost genom att upprätthålla en balanserad diet med näringsbaserade livsmedel.

5. Få fysiska och börja träna – Försök att engagera dig i fysiska aktiviteter då och då. Var noga med att göra något som du tycker är intressant att cykla, köra längs grannskapet med dina vänner eller någon form av sport du gillar. Bjud in dina vänner och till och med din brudgum som ska följa med dig med alla dessa aktiviteter. Det är viktigt att ha kul så att du kommer att vara motiverad att träna regelbundet och få optimala resultat i viktminskning. Ge bara det hela och resultatet kommer att följa precis i tid för din bröllopsdag!

Att gå ner i vikt behöver inte vara krävande, för det finns också enkla men effektiva sätt att göra för att komma tillbaka i form. Och genom att följa de 5 enkla stegen för snabb och hälsosam viktminskning som nämns ovan kommer du säkert att få den perfekta kroppen du vill uppnå och hitta dig själv i din fittest form när du går nerför gången och vara med din man på äktenskapsdagen .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *