Underhållning och Mode

Hur man drar av en fantastisk frisyr på min bröllopsdag

Det kommer att bli min stora dag imorgon och jag vill se till att mitt hår är perfekt för tillfället. Jag kunde ha valt att anställa ett snyggt hår för att göra mitt hår men jag har bestämt mig för att göra mitt eget hår eftersom jag vill ha full kontroll över den stil som jag ska bära för bröllopet och jag vill spara lite pengar också. Lyckligtvis för mig kunde jag göra lite träning månader före bröllopet så nu ska jag dela med dig några tips om hur man gör snygga frisyrer på bröllopsdagar som jag gör min egen frisyr för min stora händelse.

Här är några användbara tips du behöver veta så att du ser bra ut med ditt hår på din bröllopsdag:

1. Det första jag gjorde var att samla in några info om att göra frisyrer. Med andra ord gjorde jag lite forskning så att jag kommer att kunna utnyttja den kunskap jag har fått för min stora dag. Jag har gjort min forskning ca 5 månader före mitt bröllop så att jag kan se till att jag kommer att samla in tillräckligt med information. Jag utnyttjade alla resurser som jag har med mina. Jag gjorde lite surfa på nätet på några hårwebbplatser och jag skannade alla senaste utgåvorna av bröllopstidningar för idéer. Jag letade efter några bilder av modeller som har en liknande form av ansikte som mina och observerade frisyrerna som de hade i bilderna. Jag gjorde det så att jag noga kan välja rätt frisyr som komplimanger mitt ansikte och inte bara välja någon slumpmässig stil.

2. Nästa del av mitt äventyr var att fortsätta handla för bröllopshårtillbehör som jag skulle behöva för att göra mitt hår. Jag har några lockar, tiaror, hårnålar, hårklämmor och nästan allt jag kan använda.

3. Som rekommenderas av “whichbridal min fantastiska bröllopsblogg” gjorde jag lite träningsdesign minst 3 gånger i månaden. Jag spelade med mina tillbehör och kopierade frisyren av de modeller jag har sett på min forskning. Jag gjorde lite smink och föreställde mig själv på bröllopet. Om stilen inte känns rätt, går jag genast till en annan frisyr. Jag noterade vilka stilar som kommer att vara bra och vilka som inte är.

4. Eftersom ikväll är natten före mitt bröllop, är det jag ska göra med att tvätta mitt hår och låta de naturliga oljorna i mitt hår byggas upp. Denna process kommer att hjälpa mig att se till att mina krullar håller fast vid hela bröllopsceremonin. Det är inte nödvändigt att använda hårbalsam. Jag ska bara släppa mitt hår och få min skönhet sova senare.

5. Jag väljer en lockig frisyr på min bröllopsdag så när jag kommer upp imorgon ska jag curl mitt hår med curling iron genom att ta delar av hår i nacken och jobba långsamt överst. Då ska jag hålla krullen med curlers och applicera lite hårspray. När alla delar av mitt hår är krullade, ska jag vänta några minuter och ta bort alla curlers och förbereda mig till kyrkan för att möta det stora ögonblicket.

Att göra din egen frisyr är så lätt. Allt du behöver göra är att ägna dig åt att omvandla ditt hår till ett vackert mästerverk som kommer att älskas av alla på din äktenskapsdag. Och genom att följa de tips jag nämnde ovan kommer du definitivt att dra av ett bra utseende som du säkert kommer att vara stolt över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *